Min resa till Yoga

When i am One with God i am everything and nothing at the same time. Beyond time and space, i am endless and subtle energy vibrating, dancing as a northern light in the cosmos of existence, throughout infinity., Marlene

*

Yoga kom till mitt liv när jag flyttade från mitt hemland, ungefär 10 år sedan. Jag har tidigare i hemlandet Portugal gjort lite yoga asanas, men hade inte en aning om vad yoga egentligen handlade om. 

När jag bosatte mig i Sverige fick jag uppleva enhet och harmoni när jag tillbringade tid ensam i naturen. Tystnaden, färgerna, omväxlingen gjorde att jag kände mig en del av så mycket mer. På något sätt väcktes någonting djupt inom mig. Något som fanns där ganska tydligt när jag var barn men som försvann under min uppväxt. Jag började bli mer kreativ igen, mer naturligt glad, vände mig inåt för att söka svar. Då blev jag guidade till Yoga världen. 

Jag började utforska på egen hand filosofin bakom Yoga och kände att detta var min väg. Under tiden genomförde jag en utbildning i Umeå Yoga studio som gav mig mer kunskap-yoga fördjupnings utbildning. Jag hade också gjort en workshop med dans och yoga i Stockholms Yoda festival som gjorde att jag hamnat i yoga spåret på ett mer kreativt nivå. Där kände jag fantastiska människor och lärare som inspirerade mig. Jag började intressera mig mer för kundalini yoga, kundalini dans och fördjupa mig inom mantras. Senare genomförde jag en meditationslärare kurs med Davidji academy. Davidji är en stor inspirations källa till mig. Han är en andlig förebild och en källa till oändlig kärlek som guidar mig och inspirerar mig mycket i min resa.

Jag kände mig hemma när jag kom in i mantra världen. Jag började lyssna på mantran då min mamma gick bort, för ungefär två år sedan. Sedan då jag började sjunga och blev en del av mig. Jag började även skapa egna låtar med mantran som en del av det. 

Jag får mycket inspiration av Yoga på alla sätt, fysiskt, psykiskt och i själen. Det närmar mig Gud och den jag faktiskt är. Det närmar mig mot min bästa versionen. Yoga har påverkat mitt liv på ett bättre sätt och därför vill jag fortsätta att inspirera andra. Jag blir aldrig perfekt men är så tacksam att ha dessa verktyg som hjälper mig att hantera svårigheter i livet.

Mitt mål är att fortsätta att lära andra att komma i kontakt med sitt inre och att känna allt det gudomliga vi bär genom oss, som hjälper oss att gå genom motstånd i livet. 

bild: Marlene

I ljus och kärlek,

Marlene

Nästkommande inlägg: ”Lyckan’s hemligheter”

Publicerad av Marlyn

Yogi & intuitive artist 💝 Big welcome to my blog and be inspired! ;) <3 More info visit: www.yogi-heart.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: