Högkänslighet-får man lov att vara annorlunda?

Photo by Skitterphoto on Pexels.com

Jag visste att jag var annorlunda. Jag insåg med tiden att jag var extra känslig jämfört med andra människor omkring mig. Jag hade lätt att läsa av energier eller stämningen där jag befann mig. Ibland visste jag inte vem jag riktig var, eftersom jag tog på mig andras känslor, andras energier började påverka min egen energi.

Det finns många forskningar om högkänslighet och jag är medveten om hur det har påverkat mitt liv och fortfarande gör.

Jag visste också att sedan liten jag är en öppet kanal för saker och ting som inte går att förklara… Jag pratade inte så mycket om det för att inte låta galen eller få en diagnos som man alltid brukar få så fort man har någonting.. När jag började utveckla min andlighet, upptäckte jag att jag var medial och kunde även känna energier av personer som inte fanns här längre..

Det var lite läskigt i början speciellt när man fick upp mindre roliga saker, men sen lärde jag mig tekniker att hantera det. Det är något som jag utvecklar eftersom jag har fortfarande lite besvär med det ibland. Jag har svårt att tillbringa mycket tid men många människor samtidigt, när det är för bullrigt ljud eller andra intryck. Om jag är nära en person som har tunga energier kring sig jag känner mig att jag börjar dränera och därför behöver jag gå därifrån.

Allting består av energi, har redan den kloka Einstein sagt..Vi alla utstrålar vibrationer och ibland andras vibes kan fastna hos oss. Inget dåligt om de är bra energier, men när de är negativa är en annan grej!. Jag har försökt allt men det som fungerade bäst för mig var att tillbringa tid i naturen och meditera. Nyligen fick jag uppleva akupunktur behandling och reiki healing. Det rensade min energisk fält från onödiga saker (både mina och andras) och vissa typer av meditation kan hjälpa att ta bort energier som är skadliga.

Jag kämpar fortfarande med det eftersom jag är en öppen person som vill vara nära andra, men för mycket kan riktigt ”skada” min energi. Jag har lärt mig genom tiden att välja mer från hjärtat olika situationer i mitt liv och släppa det som inte gynnar mig. Att hålla fast till de som lyfter upp mig till ljus, kärlek och högre medvetenhet. Det är som ett sätt att skydda min energi så att jag kan vara i mitt bästa på alla nivåer i mitt liv. Att lära sig att säga NEJ ibland är det bästa sätt att skydda min energi eller ladda upp om jag är helt slut… Jag har märkt att det är svårt att göra det eftersom oftast folk förstår inte, kan ta illa upp eller personligt.. Men jag har blivit duktigare på att våga säga nej på mitt eget sätt!

I Ljus och Kärlek,

Marlene

Publicerad av Marlyn

Yogi & intuitive artist 💝 Big welcome to my blog and be inspired! ;) <3 More info visit: www.yogi-heart.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: