Den finaste gåvan

man kan få i livet är Kärlek

bild: pixabay/pexels.com

När jag var tonåring trodde jag att kärlek var enbart begränsat till familjen och till parförhållande. Jag hade tur att känna mig älskad. Även om vi inte hade så bra kommunikation mellan oss hemma, jag visste att jag var älskad.

Sen när jag blev förälskad för första gången upplevde jag en annan typ av kärlek. Den som gör att man drömmer bort, att tiden stannar upp, att man inte kan tänka på något annat eller varken fokusera sig! Du vet säkert vad jag pratar om. Jag tror att alla har minst en gång i livet blivit tokkär i någon!

Såklart känns ännu bättre att älska och bli älskad tillbaka.. På den tiden upplevde jag många besvikelser, andra gånger var motsvarat..Vissa gånger varade länge, andra inte.. Men när man upplevde denna känsla kände man sig levande. Som att det fanns inget annat viktigare i livet än kärlek.

Idag är jag välsignad att få uppleva kärlek på ett djupare nivå än när jag var tonåring. Jag känner att kärleken kommer i väldigt olika former, familj, nära vänner och även bekanta samt främlingar-något som jag inte upplevde tidigare. I och med att jag har gått genom en spirituell resa inom mig själv har jag även upptäckt ett slags gudomlig kärlek. Några kan kalla det Gud, moder jord, universum,etc.. Oavsett vart den kommer ifrån, den finns alltid där, kommer alltid att finnas.

Igår läste jag fina ord från min yoga kurs manualen som påmminde mig om det:

”Jag har alltid varit älskad”

”Jag kommer alltid att vara älskad”

Jag kan inte se mig ett liv utan kärlek. Annars varför är man här? Jag känner mer och mer att det är ännu viktigare att uttrycka min kärlek och uppmuntra andra att göra detsamma.

Ibland i livet kan man känna sig ensam och utan stöd från omgivningen, därför ännu viktigare att sprida kärlek till alla. Kan vara några uppliftande rader på sociala medier, ett leende till någon som går förbi, en enkel gåva till någon nära som behöver.

Jag har lärt mig genom tiden att följa mer mitt hjärta och uttrycka den kärleken jag känner så att jag kan göra någon annan glad och inspirerad. Vad har man att förlora? Livet är så kort och därför ska man inte kasta bort tiden och gömma sina känslor inuti en låda..

Idag utmanar jag dig att uppmuntra en kompis eller vän/vännina, eller familj medlem. Säg att du älskar och beundrar hen och hur mycket hen betyder för dig. Du kommer att uppleva glädje av att ge och göra någon annan glad. På det sätt växer kärleken inom dig mer och mer utan begränsingar.

I Ljus och Kärlek,

Marlene

Publicerad av Marlyn

Yogi & intuitive artist 💝 Big welcome to my blog and be inspired! ;) <3 More info visit: www.yogi-heart.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: