Har friheten en pris?

I ungefär ett år har jag varit eget företagare, då hade jag en liten yoga och meditation verksamhet (yogastudio) i den lilla byn Arvidsjaur.

På grund av omständigheterna som påverkar mer eller mindre alla oss, var jag tvungen att lägga ner verksamheten och ändra mina planer inför framtiden.

Sanningen är att jag inte var förberedd och ville inte jobba med något annat när jag nu hade hittat rätt, min dröm, mitt kall. MEN jag var tvungen att söka ett vanlig jobb för att kunna betala räkningar osv. Jag har faktiskt hittat ett tillfällig jobb inom det jag är ursprungligen utbildad:socionom. Jag trivs faktiskt bättre än jag förväntade mig.

Anledning är att jag har ändrat min inställning till livet, till vad innebär friheten till mig. Förut frihet var det att kunna jobba heltid med det jag älskar och brinner för, dock det har inte fungerat. Så jag accepterat läget och släppte det vidare. Jag insåg att frihet är inte att göra det jag gillar dygnet runt, det kommer aldrig att hända oavsett vad man gör i livet!

Frihet är att kunna vara sann till sig själv, var man än befinner sig, vad man än gör, med vem man tillbringar tid med.

Jag hittade friheten i vardagen även om jag har lagt under vissa saker åt sidan för att kunna fokusera på andra.

Jag kan även tillägga att jag gav inte upp, jag fortsätter med yoga & meditation, musiken, skrivandet, etc. på sidan om, på min fritid. Det är inom mig, kommer alltid att vara så länge jag lever.

Det är som att hitta sanna kärleken, man kan inte bara släppa det, den kommer alltid att finnas kvar i hjärtat eftersom det ger näring och mening till livet. Kärleken till sig själv och till andra..

Jag är så glad att jag gör skillnad i någons liv i stort sett i mycket jag gör. Det kan vara super enkla saker i vardagen, inte enbart på jobbet. Det kostar mig ingenting eftersom jag gör det med Kärlek. Kanske senare i framtiden kan bli andra utmaningar när det gäller jobb och karriär, jag är öppen för det mesta och vill inte begränsa eller binda mig till något speciellt. Vill bara följa min magkänsla. Där jag är menade att vara jag kommer att vara. Det jag är menade att göra, jag kommer att göra. I min värld finns inga tillfälligheter.

Så länge jag är närvarande, öppen, kärleksfull och har tillit i Guds plan för mig, allt kommer att bli som det ska.

bild i pixabay, pexels.com

Jag är fri eftersom jag inte vet vad imorgon kommer att erbjuda mig. Det finns en viss skönhet i det okända..

Tack för att du läser min blog, hoppas du inspireras as mina varma ord!

Marlene

Publicerad av Marlyn

Yogi & intuitive artist 💝 Big welcome to my blog and be inspired! ;) <3 More info visit: www.yogi-heart.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: