Själv kärlek

Att lära sig att älska sig själv är en väldigt lång och ibland smärtsam process.

bild:Marlene

 Vi är aldrig 100% nöjda med antingen hur vi ser ut, hur vi bemöter andra och livet i allmänhet, om vad livet erbjuder oss. Det finns alltid något att klaga på, något vi skulle vilja ha mer, eller förbättra.

Det har tagit mycket lång tid för mig att inse hur vacker jag är som person utan att någon annan behöver säga det. Att kunna tycka om den personen jag är utan att behöva ständigt få bekräftelse från andra. Att känna mig bekväm i min kropp utan att behöva jämföra mig med andra. Helt enkelt att vara nöjd med de flesta livsområden även om allt inte är perfekt, kommer aldrig att bli.

Perfektion och kontroll är saker som kommer från vårt ego-medvetande. Så jag visste, antingen lär jag mig att bli nöjd med det jag har, med den jag är, eller så kommer jag aldrig att var riktig lycklig.

De största utmaningar i mitt liv har varit relaterade till kroppen, skönhet, ekonomi och kärlek. Kanske något bekant till alla er som läser det här.

När jag gick genom alla ego-motstånd och accepterade mig själv som jag är, det jag har, de jag har nära mig, blev det lättare att hantera det. Jag lärde mig att vara tacksam med det jag hade istället för att föreställa mig om jag hade mer eller jämföra med andra.

Vi alla har olika livsresor, inga är mindre viktiga. Vi bär så mycket med oss att det går inte att jämföra sig med någon annan. Det jag har nu är så betydelsefull, det du har nu är det också. Ingen har mer eller mindre. Vi har redan det vi behöver men vi lär oss inte att uppskatta det på grund av vårt ego sinne som blir aldrig nöjd.

Jag lärde mig att inse att jag redan har så mycket i mitt liv. Jag kanske redan nu lever min dröm..Jag älskar livet och jag älskar den jag är just nu..inte perfekt..bara mig själv.

bild: Arvidjaursjön, Marlene

Tack för att du läste mitt blogg inlägg!

I Ljus och Kärlek, Marlene

Publicerad av Marlyn

Yogi & intuitive artist 💝 Big welcome to my blog and be inspired! ;) <3 More info visit: www.yogi-heart.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: