Vem är vi?

Vi är våra själars ljus

Det är så synd att det första man gör när man träffar en människa är att lägga mer vikt på det som man ser med sina ögon. Tänk om alla kunde bara blunda och känna efter med sitt hjärta, sin intuition, utan att värdera utifrån hur man ser ut, vilken hudfärg man har, vad man gör, var man bor, vilken bakgrund man har, vilken familj eller stam man tillhör till,vilken ålder man är,etc,etc…

Jag kanske fantiserar mycket men jag skulle vilja bo i en ny värld där vi lär oss att inte bedöma varandra utifrån utseende och istället se vad som finns inuti, i kärnan.. Då skulle vi leva mer lyckliga, mindre rädda att visa vem vi är och vad vi står för..Vi skulle lida mindre, samla mindre trauma, respektera, stötta varandra mer..bli enad..

Vem är jag? –Jag är min själs ljus..

Vad jobbar jag med? – Jag tjänar med kärlek,ljus och medkänsla..

Vad är mina planer inför framtiden? – Att vara här och nu..

Tack att du läser min blogg, Marlyn

Publicerad av Marlyn

Yogi & intuitive artist 💝 Big welcome to my blog and be inspired! ;) <3 More info visit: www.yogi-heart.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: