Som stjärnorna

foto: Marlyn

Jag passar inte in.. Jag passar på att leva min sanning.”

Jag är uppväxt med psykisk ohälsa i min familj och själv har jag drabbades av det genom åren plus att jag är högkänslig och medialt (intuitiv). Kan vara svårt för några personer att förstå sig på mig om de inte själva varit med i liknande eller har sådana annorlunda drag i sig själv.

Jag blev inspirerade att skriva det här inlägget eftersom ibland krävs lite mobilisering för att öka medvetenhet samt att påminna att ingen människa i världen har det 100% eller har ett perfekt liv.

Förväntas mycket av personer kring en samt ibland omedveted av en själv att saker och ting ska vara si och så, att man ska göra si och så. Visst låter det hemskt? VEM har bestämt det? När har vi slutat följa vårt hjärta istället för någon annans åsikt? När har vi tappat bort oss själva av rädsla av att bli kriticerade av omgivningen? När har vi kastat bort våra drömmar i sanden på grund av att sluta tro på oss själva? När har vi tappat bort självrespekten och slutat säga nej på grund av rädsla att göra någon annan än oss själva besvikna? När har vi glömt att vi är bara människor inte maskiner? Vars gick våra egna gränser över?

Vi kanske är där vi ska vara just nu, det kanske finns inte någonstans att ta vägen än att vara här och nu, närvarande! Vi kanske har allt vi behöver inom oss för att ta stegen vidare och förverkliga våra inre visioner och önskningar. Vi kanske plockar pusselbitar här och där utanför oss för att känna oss hela och lyckliga men får en känsla att det ändå räcker inte? Varför det inte räcker? Eftersom vi är dåliga på att acceptera att vi aldrig kommer att bli perfekta, inte minst vårt liv. Vi måste inse att vi duger som vi är och vi gör vårt bästa utifrån våra förutsättningar, det ska räcka. Vi måste inse att det här gäller även alla andra.

Jag önskar ett Gott och Bättre Nytt År där vi dömer mindre andra och även oss själva; där vi slutar jämföra och accepterar det som vi har/är; där vi planerar och kontrollerar mindre varje steg av vårt liv; där vi släpper taget lite och litar på att ibland är Guds planer bättre än vår egen.

Ta hand om dig själv och var rädd om varandra. Stödja och respektera varandra. Världen behöver mer medmänsklighet och äkta kärlek. Den är som stjärnorna, syns inte alltid men vi vet att den finns där.

I ljus och Kärlek, YogiHeart

Publicerad av Marlyn

Yogi & intuitive artist 💝 Big welcome to my blog and be inspired! ;) <3 More info visit: www.yogi-heart.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: