Att våga gå sin egen väg

”Våga drömma, våga förvandla din verklighet i en levande dröm. Släpp alla dina rädslor och låt Inget hindra dig från att gå din egen väg”.Marlyn

bild: Marlene

När man vågar gå sin egen väg oftast möter man ganska mycket motstånd på vägen. Dels sitt inre motstånd, sina rädslor att inte lyckas, att gå utanför bekvämligheten och att möta andras åsikter och omdöme. Det är sjukt mycket att kämpa emot. Det känns nästan enklare att följa strömmen, göra som de flesta av oss gör omedvetet: inte vilja sticka ut, utvecklas, inte lysa sitt genuint ljus, inte vara sig själv. Det kanske är dags att kämpa för sitt liv på ett nytt sätt, att värdesätta vem man riktig är, att inte låta själen skingra i andras förväntningar. Det kanske är dags att ta tillbaka sin makt, och vara sig själv, leva livet som man vill, som man är menad att leva. Det kanske är dags för alla att vara riktig lyckliga, att bidra med sina egna egenskaper och göra världen en roligare och mer genuin plats att bo på. Tänk om alla innerst inne följde sitt kall och vi levde alla i harmoni med detta precis som naturen gör? Vilket paradis på jorden, att inte vara tvungen att göra något enbart för pengarnas skull. Att få vara sig själv och samtidigt fortsätta att ge service med våra underbara talanger, kunskaper och resurser som vi alla bär inom oss. Vilken glädje för en själv och alla omkring!

Det finns Ingen som kan och borde säga till oss hur vi ska leva livet. Vi är faktiskt Fria at leva livet som behagar oss så länge vi inte skadar oss själva och andra. Men vågar vi kämpa mot strömmen och egot’s rädslorna?

Med tiden har jag lärt mig att tystna både ego-rösterna i mitt huvud och andras som säger att jag är inte värd eller att jag inte förtjänar det bästa och leva mitt drömliv. Jag bemöter de rösterna med kärlek. Jag dömer inte längre då jag flera gånger har hamnat i mörkret och trodde att livet var så begränsade, eländig och bara för att överleva. Jag har lärt mig att livet Är värt att leva, precis som jag vill och jag förtjänar. Jag har redan tagit några få men modiga steg för att komma dit jag vill. I de här stegen och trosprång har jag bemöt osäkerhet, otrygghet, rädslor, tårar, ensamhet, andras omdöme, avund, etc.. Men jag lämnar allt bakom mig. Jag tittar framåt, ser ljuset inom mig som guidar mig och ser Guds ljus framför mig. Jag ser inte exakt vart jag ska, men åtminstone är jag säker på att det är min egen väg. Kanske behöver jag inte heller veta exakt vart jag ska, eller ”lyckas” med något speciellt, bara att här och nu jag vågar vara mig själv oavsett vad jag gör och det räcker redan.

Hedra ditt ljus, ditt kall, din själs sanning. Välj att leva din sanning med all Kärlek som du är värd.

I ljus och kärlek, Marlene

Publicerad av Marlyn

Yogi & intuitive artist 💝 Big welcome to my blog and be inspired! ;) <3 More info visit: www.yogi-heart.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: